Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Stufarisurile De La Sic

Stufarisurile De La Sic

Aici vei găsi o zonă depresionară înconjurată de apoi continuă pe dj 109d până la ieșirea din satul sic. Corcodel mic (tachybaptus ruficollis), buhai de baltă (botaurus stellaris), stârc cenușiu (ardea cinerea), lișiță (cu.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Zona a fost declarată rezervaţie naturală în 1974. Stufarisurile de la sic is located in sic. Rezervația naturală complexă stufărișurile de la sic cuprinde stufărișuri, sărături, pajiști stepice, pajiști umede și păduri, formând un mozaic de ecosisteme ce.

Stufarisurile De La Sic Un Obiectiv Inedit In Zona Clujului Impresii Stufărișurile De La Sic Delta Ardealului Gherla Amfostacolo
vizitati articolul complet aici : https://amfostacolo.ro/impresii9.php?iid=86012&d=stufarisurile-de-la-sic-delta-ardealului--gherla
Primul foișor, aflat la mică distanță de șosea, la intrarea în rezervație, te îndeamnă. Stufărișurile de la sic adăpostesc și asigură condiții de hrană, cuibărire și viețuire pentru o mare diversitate de păsări migratoare de baltă, de pasaj sau sedentare, cu specii de: Poarta numele de lacul stiucilor si remarcam si la final citeva informatii interesante despre rezervatia stufarisurile de la sic:

Satul sic se află la 50 de kilometri de cluj napoca, în apropierea drumului județean dj109d care leagă localitatea jucu de sus de nicula.

Rezervaţia naturală stufărişurile de la sic (arie protejată de interes național): Stufarisurile de la sic (los carrizales de sic) son una reserva natural de tipo avifaunístico ubicada en el pueblo de sic, en valea fizeşului, formada de pantanos, estanques y espejo de agua, con vegetación de carrizo y anea (caña). Sic este satul aflat pe valea fizesului, in imediata apropiere a drumului judetean care leaga localitatea jucu de sus de nicula.

Stufarisurile de la sic (los carrizales de sic) son una reserva natural de tipo avifaunístico ubicada en el pueblo de sic, en valea fizeşului, formada de pantanos, estanques y espejo de agua, con vegetación de carrizo y anea (caña). Corcodel mic (tachybaptus ruficollis), buhai de baltă (botaurus stellaris), stârc cenușiu (ardea cinerea), lișiță (cu. Stufarisurile de la sic — un obiectiv inedit in zona clujuluimg.

In Mijlocul Naturii Prin Stufărișurile De La Sic Călătorii La Singular
vizitati articolul complet aici : https://www.calatoriilasingular.ro/stufarisurile-de-la-sic/
Stufarisurile de la sic — un obiectiv inedit in zona clujuluimg. Zona a fost declarată rezervaţie naturală în 1974. Aici vei găsi o mică parcare pe marginea drumului și vei vedea puntea de lemn suspendată.

Localizarea rezervației pe harta țării.

46°55′55″n 23°56′11″e / 46.93194°n 23.93639°e. Zona este alcătuită din mlaștini, iazuri și luciu de apă, cu vegetație. Localizarea rezervației pe harta țării.

Poarta numele de lacul stiucilor si remarcam si la final citeva informatii interesante despre rezervatia stufarisurile de la sic: Peste 200 ha., o intindere compacta de stuf; Satul sic se află la 50 de kilometri de cluj napoca, în apropierea drumului județean dj109d care leagă localitatea jucu de sus de nicula.

Stufărisul De La Sic Si Lacul Stiucilor Delta Din Inima Transilvaniei
vizitati articolul complet aici : http://www.monitorulcj.ro/actualitate/74715-stufarisul-de-la-sic-si-lacul-stiucilor-delta-din-inima-transilvaniei
Rezervația naturală stufărișurile de la sic, cunoscută și ca „delta clujului, este una dintre cele mai spectaculoase locații de vizitat din județul nostru. Es una reserva natural compleja que abarca superficies distintas. Stufărișul compact de pe valea coastei și valea sicului reprezintă masivul de stuf cu suprafața cea mai mare.

Rezervaţia naturală stufărişurile de la sic (arie protejată de interes național):

Rezervația naturală complexă stufărișurile de la sic cuprinde stufărișuri, sărături, pajiști stepice, pajiști umede și păduri, formând un mozaic de ecosisteme ce. Rezervaţia naturală stufărişurile de la sic (arie protejată de interes național): Stufarisurile de la sic — un obiectiv inedit in zona clujuluimg.

Posting Komentar untuk "Stufarisurile De La Sic"