Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Aretha Franklin A Murit

Aretha Franklin A Murit

Cântăreața americană aretha franklin a murit, la vârsta de 76 de ani, din cauza unui cancer pancreatic. Cântăreața americană aretha franklin a murit astăzi la vârsta de 76 de ani în orașul american detroit, alături de familia sa, după ce în franklin a câştigat 20 de premii grammy (inclusiv trei speciale), dintre care opt au fost consecutive, între anii 1968 şi 1975, perioadă în care trofeul pentru cea mai.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Sora artistei, carolyn franklin, a murit cu un an mai devreme, în 1988 din cauza cancerului la sân, iar sora cea mare a cântăreţei, erma, a murit în 2002 născută în memphis, pe 25 martie 1942, aretha franklin a învăţat de la artiste ca mahalia jackson şi clara ward. Actorul rus andrei miagkov, legendă a cinematografiei sovietice şi erou al filmului simbol de anul nou în rusia, a murit la vârsta de 82 de ani, a anunţat joi teatrul. Informaţia a fost făcută publică de purtătorul de cuvânt al arethei franklin, pentru the associated press.

Aretha Franklin Wikipedia
vizitati articolul complet aici : https://en.wikipedia.org/wiki/Aretha_Franklin
Aretha franklin‏подлинная учетная запись @arethafranklin 2 февр. Informaţia a fost făcută publică de purtătorul de cuvânt al arethei franklin, pentru the associated press. Aretha franklin, diagnosticată cu cancer în 2010, a avut cea mai recentă apariţie publică în noiembrie 2017.

„regina muzicii soul, în vârstă de 76 de ani, se afla alături de familie, în locuința sa din orașul american detroit.

The queen of soul, a murit în această dimineață. Aretha franklin, care se lupta de mai mulţi ani cu cancerul, a murit la detroit, la vârsta de 76 de ani. Stilul arethei franklin a influențat numeroase cântărețe, de la diva pop mariah carey la regretata whitney houston.

Cântăreaţa americană aretha franklin a murit la vârsta de 76 de ani, după o lungă suferinţă, potrivit cbsnews.com. Informaţia a fost făcută publică de purtătorul de cuvânt al arethei franklin, pentru the associated press. The queen of soul, a murit în această dimineață.

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcqmkcnd8hexaluddgsaqp Tl8vkwjepcetc887 K9pa0mjj Ppy Usqp Cau
vizitati articolul complet aici : https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQMKcND8hEXaludDgsaqp-TL8VKWjepCeTC887-k9PA0mjj-pPy&usqp=CAU
Remembering the queen of soul. Aretha franklin, una dintre legendele muzicii soul, a încetat din viață joi. Actorul rus andrei miagkov, legendă a cinematografiei sovietice şi erou al filmului simbol de anul nou în rusia, a murit la vârsta de 82 de ani, a anunţat joi teatrul.

Aretha franklin, care se lupta de mai mulţi ani cu cancerul, a murit la detroit, la vârsta de 76 de ani.

Remembering the queen of soul. Cântăreața americană aretha franklin a murit astăzi la vârsta de 76 de ani în orașul american detroit, alături de familia sa, după ce în franklin a câştigat 20 de premii grammy (inclusiv trei speciale), dintre care opt au fost consecutive, între anii 1968 şi 1975, perioadă în care trofeul pentru cea mai. Informaţia a fost făcută publică de purtătorul de cuvânt al arethei franklin, pentru the associated press.

Stilul arethei franklin a influențat numeroase cântărețe, de la diva pop mariah carey la regretata whitney houston. În urmă cu două zile, familia anunța că aretha franklin este grav bolnavă și primește îngrijire paliativă, potrivit bbc. The queen of soul, a murit în această dimineață.

Aretha Franklin Celebrată La Gala American Music Awards 2018 Radio Hit
vizitati articolul complet aici : https://www.radiohit.ro/sitenou/stiri/aretha-franklin-celebrata-la-gala-american-music-awards-2018/
Artista a murit în locuința ei din detroit, fiind răpusă de un cancer pancreatic avansat. Informaţia a fost făcută publică de purtătorul de cuvânt al arethei franklin, pentru the associated press. Stilul arethei franklin a influențat numeroase cântărețe, de la diva pop mariah carey la regretata whitney houston.

Franklin began her career as a child singing gospel at new bethel baptist church in detroit, michigan, where her father c.

Remembering the queen of soul. Aretha franklin fusese internată în spital în urmă cu aproape o săptămână, în stare foarte gravă, iar. Aretha franklin a dus vreme de opt ani o luptă acerbă cu o boală terifiantă, cancerul pancreatic.

Posting Komentar untuk "Aretha Franklin A Murit"