Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Platforma Informatica A Asiguratilor De Sanatate

Platforma Informatica A Asiguratilor De Sanatate

Începând cu data de 6 august 2019, a fost reluată funcţionarea platformei informatice a asigurărilor de sănătate (pias). Institutia a semnat marti (21 ianuarie) un contract de finantare in cadrul.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Începând cu data de 6 august 2019, a fost reluată funcţionarea platformei informatice a asigurărilor de sănătate (pias). Iulie 11, 2019iulie 11, 2019editorleave a comment on indisponibilitatea platforma informatica a asigurarilor de sanatate. Începând cu data de 6 august 2019, a fost reluată funcţionarea platformei informatice a asigurărilor de sănătate (pias).

Cnas Accesează Fonduri Europene Pentru Implementarea De Noi Soluţii Informatice Ceccar Business Magazine
vizitati articolul complet aici : https://www.ceccarbusinessmagazine.ro/cnas-acceseaza-fonduri-europene-pentru-implementarea-de-noi-solutii-informatice-s8290/
• de câteva zile, sistemul sanitar brăilean este blocat de nefuncţionalitatea platformei informatice • casa naţională de asigurări de sănătate a fost aceştia au făcut cozi pe la uşile cabinetelor şi casei judeţene de asigurări de sănătate în această săptămână, în aşteptarea remedierii problemelor pias. Pentru realizarea unor studii regionale se impune ca perioada de observatii la astfel de statii sa fie de minimum 30 ani. În data de 1 august 2019, mare parte a problemelor pias a fost remediată de echipa mixtă formată din specialişti it din sistemul de sănătate şi din partea partenerilor care au.

Platforma informatică a asigurărilor de sănătate.

În data de 1 august 2019, mare parte a problemelor pias a fost remediată de echipa mixtă formată din specialişti it din sistemul de sănătate şi din partea partenerilor care au contribuit la. Platforma informatica a asiguratilor de sanatate. Urmare a unor probleme tehnice, care au condus la intreruperi in functionarea platformei informatice a asigurarilor de sanatate (pias), serviciile.

„ca urmare a unor probleme tehnice, ce au condus la întreruperi în funcționarea platformei informatice a asigurarilor de sanatate (pias), serviciile medicale, medicamentele și dispozitivele medicale se acordă/se. Urmare a unor probleme tehnice, care au condus la intreruperi in functionarea platformei informatice a asigurarilor de sanatate (pias), serviciile. Platforma informatica a asigurarilor de sanatate este indisponibila potrivit unui anunt publicat pe site ul casei nationale de asigurari de sanatate cnas.

In Atentia Furnizorilor De Servicii Medicale Prelungire Termen De Valabilitate A Cardurilor Nationale De Sanatate
vizitati articolul complet aici : http://www.cnas.ro/casalba/post/type/local/in-atentia-furnizorilor-de-servicii-medicale-prelungire-termen-de-valabilitate-a-cardurilor-national.html
Cardul electronic de sanatate se distribuie de la 1 ianuarie. Platforma informatică din asigurările de sănătate, indisponibilă. Potrivit cnas, procedurile de achiziţie a serviciilor de mentenanţă au fost elaborate şi urmează să fie demarate în.

Iulie 11, 2019iulie 11, 2019editorleave a comment on indisponibilitatea platforma informatica a asigurarilor de sanatate.

În dimineaţa zilei de 16 mai, ca urmare a măsurilor întreprinse de cnas şi de specialiştii it, în conformitate cu cele anunţate în comunicatul pe aceeaşi temă din data de 14 mai a.c., platforma informatică a asigurărilor de sănătate (pias) este funcţională. Începând cu data de 6 august 2019, a fost reluată funcţionarea platformei informatice a asigurărilor de sănătate (pias). Institutia a semnat marti (21 ianuarie) un contract de finantare in cadrul.

Pentru realizarea unor studii regionale se impune ca perioada de observatii la astfel de statii sa fie de minimum 30 ani. Sistemul informatic din sănătate este din nou blocat din motive tehnice. Platforma informatica a asiguratilor de sanatate.

Romanii Pot Afla Cați Bani A Decontat Cnas Pentru Serviciile Lor Medicale Sănătatea Buzoiană
vizitati articolul complet aici : https://sanatateabuzoiana.ro/romanii-pot-afla-cati-bani-a-decontat-cnas-pentru-serviciile-lor-medicale/
Cardul electronic de sanatate se distribuie de la 1 ianuarie. În dimineaţa zilei de 16 mai, ca urmare a măsurilor întreprinse de cnas şi de specialiştii it, în conformitate cu cele anunţate în comunicatul pe aceeaşi temă din data de 14 mai a.c., platforma informatică a asigurărilor de sănătate (pias) este funcţională. Platforma informatica a asigurarilor de sanatate este indisponibila potrivit unui anunt publicat pe site ul casei nationale de asigurari de sanatate cnas.

• de câteva zile, sistemul sanitar brăilean este blocat de nefuncţionalitatea platformei informatice • casa naţională de asigurări de sănătate a fost aceştia au făcut cozi pe la uşile cabinetelor şi casei judeţene de asigurări de sănătate în această săptămână, în aşteptarea remedierii problemelor pias.

Anunţul a fost făcut ieri de casa naţională de asigurări de sănătate, care a precizat că o echipă mixtă de specialişti va continua operaţiunile de monitorizare şi consolidare a sistemului. • de câteva zile, sistemul sanitar brăilean este blocat de nefuncţionalitatea platformei informatice • casa naţională de asigurări de sănătate a fost aceştia au făcut cozi pe la uşile cabinetelor şi casei judeţene de asigurări de sănătate în această săptămână, în aşteptarea remedierii problemelor pias. Casa naţională de asigurări de sănătate anunţă că, începând de marţi, platforma informatică a asigurărilor.

Posting Komentar untuk "Platforma Informatica A Asiguratilor De Sanatate"