Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Stropirea Prunilor Cu Piatra Vanata : Stropire Pomi Cu Zeama Bordeleza Sulfat De Cupru Youtube

Lata cateva reia de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bloguri bune, sper ca acest lucru va va ajuta foarte mult

La solutia cuprica se folosesc doar 2 elemente: Cand se stropeste vita de vie cand se stropesc prunii camera . Numită și piatră vânătă, zeama bordeleză este o soluție perfectă! Aceste prime 2 stropiri din an se fac la toti pomii fructiferi. Socotind ca la primele stropiri se folosesc aproximativ 600 l/ha, .

Februarie sau la finalul iernii, se mai face un tratament cu piatra vanata sau zeama bordeleza. Tratament Aplicat La Pruni Cand Acestia Incep Sa Infloreasca Youtube
Sursa : i.ytimg.com
In pomicultura si viticultura, efectuarea tratamentelor din perioada de repaus vegetativ ("stropiri sau tratamente de iarna") reprezinta o conditie . Stropirea la negru se va face separat de stropirea . Numită și piatră vânătă, zeama bordeleză este o soluție perfectă! Fungicide ca zeama bordeleza, champ 77, alcupral, cuproxat flowable. Socotind ca la primele stropiri se folosesc aproximativ 600 l/ha, . La solutia cuprica se folosesc doar 2 elemente: Cand se stropeste vita de vie cand se stropesc prunii camera frigorifica . Zeama bordeleză rămâne activă circa 15 zile după stropire.

De ce nu folosesc piatră vânătă.

De ce nu folosesc piatră vânătă. Februarie sau la finalul iernii, se mai face un tratament cu piatra vanata sau zeama bordeleza. Se prepară din sulfat de cupru ( piatră vânătă ), var și apă. Cand se stropeste vita de vie cand se stropesc prunii camera . Fungicide ca zeama bordeleza, champ 77, alcupral, cuproxat flowable. Cand se stropeste vita de vie cand se stropesc prunii camera frigorifica . Cunoscut sub denumirea de piatra vanata cu care se stropeste vita de vie. Zeama bordeleză rămâne activă circa 15 zile după stropire. In pomicultura si viticultura, efectuarea tratamentelor din perioada de repaus vegetativ ("stropiri sau tratamente de iarna") reprezinta o conditie . 0,75% zeama bordeleza sunt necesare75gr de piatra vanata (sulfat. Pomii stropiti cu var in amestec cu piatra vanata, in special la meri. Stropirea la negru se va face separat de stropirea . Numită și piatră vânătă, zeama bordeleză este o soluție perfectă!

Zeama bordeleză rămâne activă circa 15 zile după stropire. Cand se stropeste vita de vie cand se stropesc prunii camera . De ce nu folosesc piatră vânătă. 0,75% zeama bordeleza sunt necesare75gr de piatra vanata (sulfat. Stropirea la negru se va face separat de stropirea .

Cand se stropeste vita de vie cand se stropesc prunii camera . Tratamente Pentru Pomi Importanta Recomandari Si Calendar De Ingrijire Blog Erbicid
Sursa : www.erbicid.ro
Cunoscut sub denumirea de piatra vanata cu care se stropeste vita de vie. La solutia cuprica se folosesc doar 2 elemente: Februarie sau la finalul iernii, se mai face un tratament cu piatra vanata sau zeama bordeleza. Sunt folosite substanțele pe bază de cupru: Socotind ca la primele stropiri se folosesc aproximativ 600 l/ha, . Stropirea la negru se va face separat de stropirea . Se prepară din sulfat de cupru ( piatră vânătă ), var și apă. Zeama bordeleză rămâne activă circa 15 zile după stropire.

Sunt folosite substanțele pe bază de cupru:

De ce nu folosesc piatră vânătă. Cand se stropeste vita de vie cand se stropesc prunii camera . Cand se stropeste vita de vie cand se stropesc prunii camera frigorifica . Stropirea la negru se va face separat de stropirea . In pomicultura si viticultura, efectuarea tratamentelor din perioada de repaus vegetativ ("stropiri sau tratamente de iarna") reprezinta o conditie . 0,75% zeama bordeleza sunt necesare75gr de piatra vanata (sulfat. Zeama bordeleză rămâne activă circa 15 zile după stropire. Socotind ca la primele stropiri se folosesc aproximativ 600 l/ha, . La solutia cuprica se folosesc doar 2 elemente: Februarie sau la finalul iernii, se mai face un tratament cu piatra vanata sau zeama bordeleza. Cunoscut sub denumirea de piatra vanata cu care se stropeste vita de vie. Sunt folosite substanțele pe bază de cupru: Apa si piatra vanata (sulfat de cupru).

In pomicultura si viticultura, efectuarea tratamentelor din perioada de repaus vegetativ ("stropiri sau tratamente de iarna") reprezinta o conditie . La solutia cuprica se folosesc doar 2 elemente: Fungicide ca zeama bordeleza, champ 77, alcupral, cuproxat flowable. Socotind ca la primele stropiri se folosesc aproximativ 600 l/ha, . Sunt folosite substanțele pe bază de cupru:

Zeama bordeleză rămâne activă circa 15 zile după stropire. Tratamente La Pruni Schema De Stropiri La Prun Calendar Anual
Sursa : agrointel.ro
Zeama bordeleză rămâne activă circa 15 zile după stropire. Cand se stropeste vita de vie cand se stropesc prunii camera frigorifica . Stropirea la negru se va face separat de stropirea . Sunt folosite substanțele pe bază de cupru: Se prepară din sulfat de cupru ( piatră vânătă ), var și apă. 0,75% zeama bordeleza sunt necesare75gr de piatra vanata (sulfat. Numită și piatră vânătă, zeama bordeleză este o soluție perfectă! Socotind ca la primele stropiri se folosesc aproximativ 600 l/ha, .

0,75% zeama bordeleza sunt necesare75gr de piatra vanata (sulfat.

La solutia cuprica se folosesc doar 2 elemente: Stropirea la negru se va face separat de stropirea . Cand se stropeste vita de vie cand se stropesc prunii camera frigorifica . Cand se stropeste vita de vie cand se stropesc prunii camera . De ce nu folosesc piatră vânătă. Socotind ca la primele stropiri se folosesc aproximativ 600 l/ha, . Februarie sau la finalul iernii, se mai face un tratament cu piatra vanata sau zeama bordeleza. Fungicide ca zeama bordeleza, champ 77, alcupral, cuproxat flowable. Zeama bordeleză rămâne activă circa 15 zile după stropire. Pomii stropiti cu var in amestec cu piatra vanata, in special la meri. Apa si piatra vanata (sulfat de cupru). 0,75% zeama bordeleza sunt necesare75gr de piatra vanata (sulfat. Cunoscut sub denumirea de piatra vanata cu care se stropeste vita de vie.

Stropirea Prunilor Cu Piatra Vanata : Stropire Pomi Cu Zeama Bordeleza Sulfat De Cupru Youtube. Numită și piatră vânătă, zeama bordeleză este o soluție perfectă! In pomicultura si viticultura, efectuarea tratamentelor din perioada de repaus vegetativ ("stropiri sau tratamente de iarna") reprezinta o conditie . Apa si piatra vanata (sulfat de cupru). Stropirea la negru se va face separat de stropirea . Socotind ca la primele stropiri se folosesc aproximativ 600 l/ha, .

Posting Komentar untuk "Stropirea Prunilor Cu Piatra Vanata : Stropire Pomi Cu Zeama Bordeleza Sulfat De Cupru Youtube"